Овен  Ако имате постоянен партньор , а не се чувствате

...
Овен  Ако имате постоянен партньор , а не се чувствате
Коментари Харесай

Проблеми със здравето за една от зодиите днес. Премислени радикални промени за друга

Овен 
Ако имате непрекъснат сътрудник, а не се чувствате задоволително удобно и щастливо, през днешния ден има смисъл да потърсите нещо друго. Търсенето е прекомерно евентуално да се увенчае с триумф. Най-добрият избор за Вас през този ден са Телец, Дева или Риби. Избягвайте Козирозите и Овните.  

 
Телец
Днес би трябвало доста отговорно да се отнесете към такова значимо занятие, каквото е общуването с Вашия обичан човек. През този ден то ще припомня за доста тежък труд, и освен това - безвъзмезден. Но в случай че издържите, ще имате компенсация за своя издръжливост, и то напълно скоро.

Близнаци
Целеустремеността ще Ви помогне да се справите с всяка задача. Само че решаващи може да се окажат малко по-други качества: професионализъм, на практика опит, умеене да отчитате значимостта на детайлите и да систематизирате информацията. Сексуалното увлечение и финансовата заинтригуваност ще бъдат спомагателен тласък за работа. Най-голямо ще бъде напрежението Ви през първата половина на денонощието. Не са изключени спорове с управлението, сътрудниците и сътрудниците, както и с тези, които са представители на закона и на властта.

Рак
Не е изключено домашните работи да ангажират огромна част от Вашето време. Но да се посветите напълно на дома си и на фамилията, все-пак надали ще испеете, и по тази причина е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя проект за деня по този начин, че в него да има място за решение и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено значимо решение по отношение на Ваши недвижими парцели, наставнически права или фамилен статус.

Лъв
Постарайте се да привлечете вниманието на авторитетни хора към себе си. Тяхното влечение и поддръжка ще са Ви доста нужни за реализиране на поставената цел, победа над недоброжелателите и решение на доста други значими въпроси. Това, несъмнено, напълно не значи, че самите Вие не бихте се справили. Просто чувството за „ здрав гръб ” ще Ви разреши по-малко да се вълнувате за незначителни дреболии. Близките Ви хора през днешния ден няма да Ви огорчават с съмнение, упреци и рецензии. Взаимното схващане и снизходителността към слабостите един на различен ще царят в областта на персоналните връзки.

Дева
Днес интензивно ще поддържате връзка с обичания човек и ще си вършиме взаимни проекти. Ще се появят хрумвания за пътешествия в чужбина. Здравето Ви през днешния ден може да не е доста устойчиво заради нервното пресилване и многото прекарвания. Старайте се, да се отнасяте към всичко умерено Имайте на разум единствено удобни разновидности за развиване на събитията. Не е зле да се обърнете към консултанти и доктор.

Везни
Предстои Ви чувство за полет и вълшебна приказка, чийто воин ненадейно сте станали. Нищо няма да бъде в положение да скапе през днешния ден Вашето въодушевление. Гледайки Ви, хората ще си мислят: „ Има и щастливци на този свят! ”- и тихичко ще Ви завиждат. С бяла злоба. Дай Боже повече такива дни. 

Скорпион
В началото на деня може да Ви се стори, че събитията се развиват по вчерашния сюжет, и значително това ще е по този начин. Само че към обяд нещата ще се трансформират. Затова сутринта не си правете проекти, тъй като ще се наложи да забравите за тях. В същото време са прекомерно евентуални непредвидени събития в дома, фамилията или с родителите. Обновяването на бита ще се окаже прекомерно сполучливо, в случай че се прави по строго избран проект. Даже и в този случай са евентуални непредвидени затруднения. 

Стрелец
Монотонност, привичка или каквото и да било, които въпреки и неясно Ви припомнят за рутина в дадения миг, през днешния ден са изцяло непоносими за Вас. Толкова са огромни, че Вие сте подготвени да поемете риск, колкото и да са дребни възможностите за триумф, единствено и единствено да извършите нещо ново и друго. И колкото и да е необичайно, тъкмо мемоари от предишното ще се трансфорат във евентуалното ентусиазъм за това. 

Козирог
Ако през днешния ден се окажете в изключително неприятна обстановка, можете да разберете какво би трябвало да извършите, и то - без особени старания. Задачата Ви ще е, да сортирате всички „ за ” и „ срещу ”, и тогава решението ще стане явно. Звучи доста по-просто, в сравнение с е в действителност. Възможно е да се наложи, да предприемете няколко опита, преди да съумеете. Ако това ще Ви помогне, направете си лист. Понякога писменото изложение на мислите опростява задачата. Въобще, в случай че сте покрай обичаните хора, ще се насладите на прелестен и отпускащ ден.

Водолей
Днес за следващ път ще се убедите, че дори и от най-безизходната обстановка постоянно има излаз, като напълно не е наложително той да е най-неприятен. Много е значимо да го намерите, а и да съумеете вярно да го употребявате! Успехът във Вашия персонален живот през днешния ден ще зависи единствено от Вас. 

Риби
От Вас се изисква далновидност и отговорно отношение към решаването на ежедневни въпроси. Настъпил е момента, когато всеки, даже и най-незначителния пропуск, може да се отрази извънредно отрицателно на по-нататъшното развиване на събитията. Трудничко ще Ви бъде, да намерите общ език с околните си и ще Ви се стори, че те просто нямат време, с цел да Ви изслушат деликатно. Ще се появят забавни хрумвания, отнасящи се до промяна на имиджа и дрешника Ви. Не си заслужава да бързате с тяхната реализация. Обмисляйте всичко както би трябвало, преди да се решите на радикални промени.

Източник: Lamqta.com

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР